Ολυμπιακοσ Παοκ Κυπελλο / legend7histories: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1985-1986 : Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( .

Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι το σάββατο 22 μαΐου στις 21.00 στο οακα . Μία 5ετία με 4 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, πολλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά κι έναν κορμό παικτών όπως ο φερνάντο βαρέλα, ο χοσέ . Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Ο elite διαιτητής ντάνι μακέλι στον τελικό κυπέλλου. Κύπελλο ελλάδας επεξεργασία κώδικα.

Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1980-1981
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1980-1981 from 3.bp.blogspot.com
Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( . Μία 5ετία με 4 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, πολλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά κι έναν κορμό παικτών όπως ο φερνάντο βαρέλα, ο χοσέ . Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι το σάββατο 22 μαΐου στις 21.00 στο οακα . Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της . Με απούσες τις β' ομάδες ολυμπιακού, παναθηναϊκού, αεκ και παοκ και αρκετά τοπικά ντέρμπι, προέκυψαν τα ζευγάρια της 3ης φάσης του κυπέλλου ελλάδας. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Κύπελλο ελλάδας επεξεργασία κώδικα.

Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια.

Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Μία 5ετία με 4 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, πολλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά κι έναν κορμό παικτών όπως ο φερνάντο βαρέλα, ο χοσέ . Ο elite διαιτητής ντάνι μακέλι στον τελικό κυπέλλου. Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της . Κύπελλο ελλάδας επεξεργασία κώδικα. Με απούσες τις β' ομάδες ολυμπιακού, παναθηναϊκού, αεκ και παοκ και αρκετά τοπικά ντέρμπι, προέκυψαν τα ζευγάρια της 3ης φάσης του κυπέλλου ελλάδας. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού . Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( . Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι το σάββατο 22 μαΐου στις 21.00 στο οακα .

Ο elite διαιτητής ντάνι μακέλι στον τελικό κυπέλλου. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι το σάββατο 22 μαΐου στις 21.00 στο οακα . Κύπελλο ελλάδαςεπεξεργασία . Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της .

Με απούσες τις β' ομάδες ολυμπιακού, παναθηναϊκού, αεκ και παοκ και αρκετά τοπικά ντέρμπι, προέκυψαν τα ζευγάρια της 3ης φάσης του κυπέλλου ελλάδας. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1985-1986
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1985-1986 from 1.bp.blogspot.com
Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού . Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Ο elite διαιτητής ντάνι μακέλι στον τελικό κυπέλλου. Κύπελλο ελλάδας επεξεργασία κώδικα. Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( . Μία 5ετία με 4 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, πολλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά κι έναν κορμό παικτών όπως ο φερνάντο βαρέλα, ο χοσέ . Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της . Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια.

Με απούσες τις β' ομάδες ολυμπιακού, παναθηναϊκού, αεκ και παοκ και αρκετά τοπικά ντέρμπι, προέκυψαν τα ζευγάρια της 3ης φάσης του κυπέλλου ελλάδας.

Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( . Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού . Με απούσες τις β' ομάδες ολυμπιακού, παναθηναϊκού, αεκ και παοκ και αρκετά τοπικά ντέρμπι, προέκυψαν τα ζευγάρια της 3ης φάσης του κυπέλλου ελλάδας. Ο elite διαιτητής ντάνι μακέλι στον τελικό κυπέλλου. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Κύπελλο ελλάδας επεξεργασία κώδικα. Μία 5ετία με 4 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, πολλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά κι έναν κορμό παικτών όπως ο φερνάντο βαρέλα, ο χοσέ . Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της . Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι το σάββατο 22 μαΐου στις 21.00 στο οακα .

Ο elite διαιτητής ντάνι μακέλι στον τελικό κυπέλλου. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Μία 5ετία με 4 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, πολλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά κι έναν κορμό παικτών όπως ο φερνάντο βαρέλα, ο χοσέ . Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( . Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της .

Κύπελλο ελλάδαςεπεξεργασία . legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1990-1991
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1990-1991 from 4.bp.blogspot.com
Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Κύπελλο ελλάδας επεξεργασία κώδικα. Ο elite διαιτητής ντάνι μακέλι στον τελικό κυπέλλου. Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( . Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι το σάββατο 22 μαΐου στις 21.00 στο οακα . Με απούσες τις β' ομάδες ολυμπιακού, παναθηναϊκού, αεκ και παοκ και αρκετά τοπικά ντέρμπι, προέκυψαν τα ζευγάρια της 3ης φάσης του κυπέλλου ελλάδας. Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της .

Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της .

Κύπελλο ελλάδαςεπεξεργασία . Με απούσες τις β' ομάδες ολυμπιακού, παναθηναϊκού, αεκ και παοκ και αρκετά τοπικά ντέρμπι, προέκυψαν τα ζευγάρια της 3ης φάσης του κυπέλλου ελλάδας. Μία 5ετία με 4 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα, πολλά συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά κι έναν κορμό παικτών όπως ο φερνάντο βαρέλα, ο χοσέ . Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ολυμπιακός και ο παοκ διεκδίκησαν το κύπελλο ελλάδος στον τελικό. Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού . Ο elite διαιτητής ντάνι μακέλι στον τελικό κυπέλλου. Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( . Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι το σάββατο 22 μαΐου στις 21.00 στο οακα . Ο ολυμπιακός του πέδρο μαρτίνς φιλοδοξεί να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κατακτώντας, παράλληλα, το 29ο κύπελλο της .

Ολυμπιακοσ Παοκ Κυπελλο / legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1985-1986 : Ο κρμέντσικ στο φινάλε χάρισε το κύπελλο στον «δικέφαλο» ( .. Ο elite διαιτητής ντάνι μακέλι στον τελικό κυπέλλου. Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια. Ολυμπιακός και παοκ θα βρεθούν αντιμέτωποι το σάββατο 22 μαΐου στις 21.00 στο οακα . Με απούσες τις β' ομάδες ολυμπιακού, παναθηναϊκού, αεκ και παοκ και αρκετά τοπικά ντέρμπι, προέκυψαν τα ζευγάρια της 3ης φάσης του κυπέλλου ελλάδας. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού .

Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού  ολυμπιακοσ. Νωρίτερα ο εμβιλά είχε ισοφαρίσει το πέναλτι του βιεϊρίνια.